maandag, 08 juni 2015 13:41

VakantieBieb ruim voor zomervakantie open

Speciaal voor basisscholen en liefhebbers van het spannende boek is de VakantieBieb-app dit jaar al in juni open. In deze app wordt gedurende de zomervakantie een selectie boeken voor het hele gezin beschikbaar gesteld. Vanaf 1 juli voegt de Bibliotheek ook nog romans, taalgidsen en tijdschriften aan het pakket toe.

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk leespakket voor het hele gezin. In juni vind je in de app naast jeugdboeken ook spannende boeken voor volwassenen. Vanaf begin juli worden daar nog romans en taalgidsen aan toegevoegd. Laat de vakantie dus maar beginnen. Download de gratis VakantieBieb vanaf juni op je tablet of mobiel.

Vanaf juni geopend
Laat je meeslepen door de Aanslag van David Baldacci of lees de bestseller Als padden schreeuwen van Lieneke Dijkzeul. En voor kinderen vanaf 6 jaar is er ook genoeg keuze. Denk aan Mees Kees op de planken van Mirjam Oldenhave of Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon.

Op 1 juli worden er romans, taalgidsen en tijdschriften aan de VakantieBieb-app toegevoegd. Lees bijvoorbeeld de nieuwe roman van Dertig dagen van Annelies Verbeke of mooie achtergrondverhalen in het tijdschrift Vrij Nederland. De e-books zijn te lezen t/m 31 augustus.

E-books lezen zonder internet
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De boeken die je kiest komen in je boekenkast te staan. Na het downloaden is geen internetverbinding meer nodig voor het lezen van de e-books. Ideaal dus voor de vakantie of voor onderweg.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws