maandag, 24 juli 2017 10:15

Vakantieterras Oost was haast weer verregend

Schiedam - Op woensdag 19 juli, de dag van het kermisvakantieterras op het Van ‘t Hoffplein, brak er om 12:30 een noodweer, compleet met wolkbreuk, donder en bliksem uit boven Schiedam. Het weer werd in eerste instantie zo mogelijk nog slechter dan de week daarvoor -12 juli- toen het vakantieterras door nood gedwongen naar binnen moest. Maar gelukkig klaarde het na een kwartiertje volledig op, zodat de activiteiten toch om 13:00 uur in de buitenlucht doorgang konden vinden. Er dienden zich naar schatting 80 kinderen aan voor deelname aan de kermis die een aangenaam verloop had.

Woensdag 26 juli is het de beurt aan het Carnaval op het Van ’t Hoffplein. Van 13:15 - 13:45 uur gaat er een Brassband door de wijk. Verder kun je op het Van ’t Hoffplein onder meer terecht voor de volgende activiteiten:

Knutselen van 13:00  - 14:30 uur, kinderdansgroep, schminken, springkussen, handmassage, nagels lakken, hartjes versieren, feathers, mascotte. Er zijn uiteraard weer hapjes, verzorgd door de Mamamia’s en ook de verrassing ontbreekt niet. Kinderen worden opgeroepen verkleed te komen. De mooist verklede kinderen komen in aanmerking voor een prijsje.

Verder op de agenda
De week daarop -woensdag 2 augustus- allerlei activiteiten in het kader van Sport & Spel op het Marconiplantsoen. Let op: Het geplande voetbaltoernooi is helaas afgelast, wel aanwezig: pannakooi.

Deelname:

Aankoop strippenkaart à € 0,50 p.p.

Voor nadere info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakantieterras: Van 12 juli t/m 16 aug. iedere woensdag tijdens de grote vakantie tussen 13:00 en 17:00 uur activiteiten op diverse pleinen in de wijk Schiedam-Oost. Waarbij naast DOCK en diverse andere organisaties ook buurtbewoners betrokken zijn bij de organisatie! Deelname d.m.v. aankoop strippenkaart à € 0,50 p.p.
Vakantieterras Oost was haast weer verregend

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws