woensdag, 24 juni 2015 14:01

Van Hogendorpkwartier genomineerd voor prijs

Het Van Hogendorpkwartier is genomineerd voor de Jaarprijs 2015 van NRW, een vereniging die werkt aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig winkellandschap voor de consument. Het Van Hogendorpkwartier dingt mee met 7 andere kanshebbers. Op 16 september maakt de vereniging bekend wie daadwerkelijk de prijs wint.

Ontwikkelaar Synchroon heeft met ondersteuning van Waterweg Wonen, de gemeente Vlaardingen en eigenaar Renpart het Van Hogendorpkwartier voor de prijs aangemeld en hiervoor een korte film gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=JZJ_hB-U5Kw&feature=youtu.be. Wil je zien welke projecten nog meer genomineerd zijn? Bekijk de projecten: http://nrw.m10.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?encId=CikrryKhz6KMC4L&actId=31228929&command=openhtml.

De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs en wordt sinds 1989 jaarlijks uitgereikt. De winnaar van de NRW Jaarprijs is een voorbeeld en dient als inspiratie voor de sector, door het vernieuwende karakter van het project en/of de commerciële aantrekkelijkheid.

Van Hogendorpkwartier
In het circa 6.500 m² grote winkelcentrum zijn uiteenlopende winkels gevestigd, waaronder een supermarkt, een huishoudwinkel, een drogist en een modezaak. Buurtbewoners kunnen nu de dagelijkse boodschappen 'om de hoek' doen. Het nieuwe winkelhart heeft een gezellige uitstraling, met terrasjes en voldoende parkeerplaatsen. De oplevering van de 36 huurwoningen en de 18 koopwoningen bovenop het winkelcentrum was eind 2013. De woningen op het dak van het winkelcentrum hebben daar een tuin. Het winkelcentrum zelf is op 6 december 2013 officieel geopend. In 2014 zijn 52 vrije sector huurappartementen en 19 grondgebonden koopwoningen opgeleverd.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws