woensdag, 15 februari 2017 08:05

Vanavond WaterwegSport Live op PopUpTv

Schiedam - Woensdagavond is er weer een bomvolle uitzending van Waterweg Sport Live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld! Presentator Michael de Vogel ontvangt deze keer studiogasten uit Schiedam, maar wel mensen die betrokken zijn bij een heuse Amerikaanse sport: baseball. Coach Leo Voogd en voorzitter Ferry Jansen van HV Schiedam schuiven aan om over hun sport en vereniging te praten.

Maar er is ook tijd voor voetbal. De nieuwbakken trainer van Kethel Spaland, Peter van Buren, schuift aan bij presentator Michael de Vogel, evenals Marvin Janssen, die na een sabbatical van een jaar komend seizoen aan de slag gaat bij SVV (za). Huisanalist Mischa Keemink zal niet ontbreken en volgers bijpraten over wat komen gaat de komende periode en met elkaar nemen de heren het betaald voetbal door. En mogelijk is er nog een surprise item, maar dat is nog even een geheim.

De muzikale omlijsting wordt ditmaal weer verzorgd door Code B. Zoals altijd begint de uitzending om 20:00 uur en is deze live te volgen via de livestream van PopUpTv en later op Omroep Vlaardingen en Waterwegsport.nl. U bent zoals altijd ook van harte welkom om de uitzending bij te wonen in de studio aan de Broersveld 31 in Schiedam.
Vanavond WaterwegSport Live op PopUpTv

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws