zaterdag, 28 november 2015 10:04

Vandaag in ZOS op zaterdag

Nu op PopUpTv en ZOS Radio: ZOS op zaterdag, live op ZOS Radio en PopUpTv! Met als gasten:
+ John van Oudenaarde en Saskia Boele: op 11 december 2015 is er in de Grote Kerk in Schiedam weer een Disco & Dance Night The Classic Edition. Je kan deze ochtend met de ZOS Radio/PopUpTv Prijsvraag kaarten winnen!
+ Jennifer Timmer komt vertellen over het Mamacafé. Het Mamacafé is de ontmoetingsplek voor (toekomstige) ouders, opa's & oma's om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en inspirerende workshops te volgen. Elke woensdag zijn er gratis speelochtenden van 9.30 tot 11.30 uur. Ook worden er workshops gehouden.
+ Barbara Meulstee van De Sleutel aan het Broersveld in Schiedam, de locatie voor creativiteit, vitaliteit, ontspanning, ontwikkeling, gezelligheid,hapje, drankje voor jong en oud..
+ Nathalie Lans komt praten over de komende concerten bij JazzPodium Waterweg
+ Bea van Ette komt van de activiteitenruimte Beethovenflat komt vertellen over de Appeltjes van Oranje
+ Eveline Lamphen van Stichting Mooi Werk. Mooi Werk ontwikkelt en organiseert kunst- en cultuurprojecten gericht op participatie en educatie.
+ Astrid van Pelt komt praten over Femmes Fondu, het Pop-up Fondue restaurant in 70's stijl. Kaas en/of vleesfondue. Open vanaf 12 nov 2015 tot 30 jan 2016. Iedere don, vrij en zat geopend vanaf 18:00 bij de BuurTvrouw, van Beverenstraat 40 Schiedam
+ en natuurlijk is Tom Bruin de weerman ook weer van de partij.

Vandaag in ZOS op zaterdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws