zaterdag, 03 september 2016 08:10

Vandaag is het FEEST!

Schiedam - Vandaag vieren we dat precies drie jaar geleden twee enthousiastelingen zijn begonnen met PopUpTv. Het is vandaag groot feest is de studio aan het Broersveld 31!

Om 12:00 uur verzorgt de Dans en Balletstudio Schiedam Vlaardingen de opening met een spectaculaire dans, daarna een kort woordje van het bestuur van PopUpTv. Marco Diamantatos, Kizzy, Kuuk en Nelis Van Hartingsveldt en Wally Preyll treden op én er zijn optredens op het Open Podium van: DJ Creeps, Maud en Job Vink.
Je kan op een bijzondere manier op de foto. Met Komkids gaan de kids PopUp lampionnen maken en we spelen het vrolijke spel Ik Hou van Schiedam! Eén van de eerste programma's van PopUpTv keert terug: Sprekend Schiedam! Met als speciale gasten de mensen achter de succesvolle Facebook pagina 'Je bent een Schiedammer als'.

Uitgegroeid

Het particulier initiatief van toen is in juni 2014 een Stichting zonder winstoogmerk geworden met vele enthousiaste vrijwilligers.
PopUpTv is de winnaar van de Valentijnsprijs 2014 van D66 een prijs voor mensen of organisaties in Schiedam ´die door eigen initiatieven of inzet een positieve bijdrage hebben geleverd aan de samenleving.´
In april 2016 werd PopUpTv is genomineerd voor de Award Cross Media Merk 2016 (genomineerd met de Linda en het Parool).
De officiële aanvraag Publieke Zendmachtiging Lokale Omroep Schiedam 2016 – 2021 werd in mei 2016 ingediend bij het Commissariaat voor de Media. Twee weken geleden werd bekend gemaakt dat 'het college van B en W de gemeenteraad voorstelde om het Commissariaat voor de Media te adviseren de zendmachtiging te gunnen aan de lokale mediazender PopUpTv'.

In de maand augustus 2016 mochten we op de website meer dan 125.000 bezoekers verwelkomen. Het eerste halfjaar 2016 werden er maar liefst 438 video’s gepubliceerd en werden er 74 live uitzendingen geproduceerd.

 

Vandaag is het FEEST!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws