donderdag, 23 april 2015 12:47

Vandaag Netwerkbijeenkomst in Wennekerpand

Donderdag 23 april organiseren de Schiedamse cultuurscouts een netwerkborrel voor alle Schiedamse liefhebbers van kunst en cultuur. Tijdens deze bijeenkomst, die eens per kwartaal plaatsvindt op wisselende locaties, wordt zichtbaar gemaakt wat zich op creatief en cultureel gebied afspeelt in de stad.

Dit maal zijn we te gast bij CBK Schiedam (in het Wennekerpand), waar ook kunst geleend kan worden. De medewerkers van CBK Schiedam vertellen de bezoeker alles over de mogelijkheden.

De eerste preview van de Schiedamse theatervoorstelling Vuur & Vlam zal vertoond worden. De Rijnmondband en diverse acteurs laten een klein stukje zien uit deze grootschalige theaterproductie waar meer dan 100 Schiedammers aan meewerken. Vuur & Vlam is een productie van Talentproof Schiedam en zal op 11 en 12 juni te zien zijn in Theater aan de Schie.

De cultuurscouts attenderen de bezoekers tijdens de borrel bovendien op de (veelal gratis) culturele activiteiten die ze organiseren in diverse wijken in de stad.

Couleur Locale Netwerkbijeenkomst.

Donderdag 23 april, van 16.00 tot 18.30 uur.

CBK Schiedam, Wennekerpand, Vijgensteeg 2.

Toegang is gratis. Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-273 47 80.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws