dinsdag, 01 december 2015 09:29

Vanmiddag Serious City Schiedam over Santarun

Vanmiddag om 15:00 uur is er weer een nieuwe aflevering van het wekelijkse programma Serious City Schiedam vanuit de PopUpTv Studio Winterland met Ronald Ultee. Dit keer gaat het onder andere over de Santarun die dit jaar wederom Schiedam op stelten zal zetten.

Santarun 2015

Op zaterdag 19 december organiseren Rotary Club Schiedam en Rotary Club Schiedam-De Veste de Rotary Santa Run Schiedam. Bij inschrijving ontvangt u een kerstmannenpak en rent of wandelt u deze sponsorloop van 3 kilometer door het historisch winkelcentrum van Schiedam. Vanaf 12.00 uur is het al sportief gezellig op het Land van Belofte en de Broersvest. De start is daar om 13.00 uur en de route loopt langs de Koemarkt om via de Nieuwe Haven, Dam, Grote Markt, Hoogstraat en Broersveld weer te finishen. Bij de finish is er tot 15.00 uur een gezellige after party!

Ervaar het zelf of kom aanmoedigen! Honderden lopers nemen deel via scholen, bedrijven en gemeente.
Rotary Club Schiedam en Rotary Club Schiedam-De Veste ondersteunen met deze actie diverse goede doelen.

Inschrijven kan via deze pagina: http://schiedam.rotarysantarun.nl/
Deelname kost € 15,- en € 10,- voor kinderen t/m 6 jaar (ca. 1,35m)
Na bevestiging van uw inschrijving kunt u het deelnamebewijs en uw kerstmannenpak ophalen bij een van de twee aangewezen KomKids vestigingen.
En, alle deelnemers ontvangen bij de finish een Rotary Santa Run Schiedam 2015 medaille!

Groepen en bedrijven kunnen ook deelnemen als sponsor.
Er zijn diverse mogelijkheden, zoals:
€ 125,- 5 keer inschrijving met kerstmannenpak en naamsvermelding op deze website
€ 250,- 10 keer inschrijving met kerstmannenpak en uw logo op deze website

De Rotary Santa Run Schiedam was vorig jaar een groot succes!

Serious City Schiedam

Serious City Schiedam is een maatschappelijk initiatief vanuit de stad. Jaarlijks wordt het goede doel van 3FMSerious Request gesteund. Daarnaast zet Serious City Schiedam zich vanaf 2015 ook in voor lokale goede doelen. De lokale goede doelen worden ieder jaar opnieuw bepaald. Door acties onder Serious City Schiedam op te zetten worden goede doelen gesteund, de krachten gebundeld en Schiedam positief op de kaart gezet.

In 2014 is Serious City Schiedam gestart als onderdeel van Serious Ambtenaar. Schiedam werd daarmee de eerste Serious City van Nederland! De acties stonden in het teken van 3FMSerious Request. Op 24 december 2014 werd in het Glazen Huis in Haarlem een cheque overhandigd van € 755.555,55 (kijk voor een impressie van deze dag naar dit filmpje van POP UP TV) (link). Ruim € 24.0000 daarvan werd opgehaald door acties in Schiedam, onder de naam Serious City Schiedam. Schiedam liet het sociale gezicht van de stad zien door het organiseren van dertig acties.

Door het succes in 2014 krijgt Serious City Schiedam een vervolg in 2015.
Er wordt niet alleen geld opgehaald voor het goede doel, maar er ontstaat ook verbinding, saamhorigheid en samenwerking in de stad. Schiedam wordt ook dit jaar opgeroepen in actie te komen. En dit jaar dus niet alleen voor The Next Generation, het goede doel van 3FMSerious Request, maar ook voor vier lokale goede doelen!

Schiedam zet zich in 2015 in voor: Stichting Net Niet Genoeg, Stichting Elivia, Stichting 1-2-3, Stichting Jarige Job en 3FMSerious Request

Kijkcijfers

Vorige week was Hans van Stek van de Lions Club Schiedam te gast om te praten over de SchiedamRun van de Rotterdam Running Crew. Naar de live uitzending keken 88 mensen. Het bericht op Facebook haalde een bereik van 5,5 K. De video werd via PopUpTube, Facebook en YouTube in totaal door 1.366 mensen bekeken.

 

 

VIDEO: Terugblik: Santarun vorig jaarOok dit jaar is er weer een Santarun! Vanmiddag aandacht daarvoor in het programma Serious City Schiedam om 15:00 uur Live op PopUpTv vanuit Studio Winterland. Op zaterdag 19 december organiseren Rotary Club Schiedam en Rotary Club Schiedam-De Veste de Rotary Santa Run Schiedam. Bij inschrijving ontvangt u een kerstmannenpak en rent of wandelt u deze sponsorloop van 3 kilometer door het historisch winkelcentrum van Schiedam. Vanaf 12.00 uur is het al sportief gezellig op het Land van Belofte en de Broersvest. De start is daar om 13.00 uur en de route loopt langs de Koemarkt om via de Nieuwe Haven, Dam, Grote Markt, Hoogstraat en Broersveld weer te finishen. Bij de finish is er tot 15.00 uur een gezellige after party!Ervaar het zelf of kom aanmoedigen! Honderden lopers nemen deel via scholen, bedrijven en gemeente.Rotary Club Schiedam en Rotary Club Schiedam-De Veste ondersteunen met deze actie diverse goede doelen.Inschrijven kan via deze pagina: http://schiedam.rotarysantarun.nl/ Deelname kost € 15,- en € 10,- voor kinderen t/m 6 jaar (ca. 1,35m)Na bevestiging van uw inschrijving kunt u het deelnamebewijs en uw kerstmannenpak ophalen bij een van de twee aangewezen KomKids vestigingen.En, alle deelnemers ontvangen bij de finish een Rotary Santa Run Schiedam 2015 medaille!Groepen en bedrijven kunnen ook deelnemen als sponsor.Er zijn diverse mogelijkheden, zoals:€ 125,- 5 keer inschrijving met kerstmannenpak en naamsvermelding op deze website€ 250,- 10 keer inschrijving met kerstmannenpak en uw logo op deze websiteDe Rotary Santa Run Schiedam was vorig jaar een groot succes!

Posted by Pop Up Tv on dinsdag 1 december 2015
Vanmiddag Serious City Schiedam over Santarun

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws