zaterdag, 17 oktober 2015 10:39

Vanmiddag Stamtafel en Publiek weer live op PopUpTv

Vanmiddag om 15:00 uur start er weer een nieuwe aflevering van “Stamtafel en Publiek”. De deelnemende raadsleden roepen Schiedammers op om aan te schuiven en hun vragen, opmerkingen, klachten of suggesties met hen te delen.

Het doel van Stamtafel En Publiek is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te kunnen delen. De Stamtafel en Publiek wordt live uitgezonden door PopUpTv. De Stamtafel is nadrukkelijk geen politieke talkshow en ook geen miniraadsvergadering: de bedoeling is dat inwoners van Schiedam een podium hebben: om hen gaat het tenslotte in de politiek.

Geen enkel onderwerp is taboe. Schiedammers krijgen live feedback van raadsleden, er wordt concreet gemaakt of er actie kan worden ondernomen, wie dat gaat doen en wat er teruggekoppeld gaat worden. Of het nu gaat over de verplaatsing van de markt, de communicatie met de gemeente, de opvang van vluchtelingen, de leegstand in de binnenstad, de aanleg van Sportpark A4, verkeersoverlast, parkeerproblemen of 1001 andere zaken, iedere Schiedammer is van harte welkom om aan te schuiven.

De Stamtafel vindt plaats op 17 oktober van 15:00 tot 16:00 aan de Hoogstraat 85 te Schiedam. Ook publiek is van harte welkom.

Vanmiddag Stamtafel en Publiek weer live op PopUpTv

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws