dinsdag, 21 april 2015 12:09

Vanmiddag weer bijeenkomst ParkEntree in Lyceum Schravenlant

Vanmiddag is er weer een informatiebijeenkomst ParkEntree. Onder meer de eerste schetsen van de architect staan dan op het programma. de bijeenkomst start om 1700 uur in Lyceum Schravenlant, Hugo de Grootstraat 4 Schiedam .

ParkEntree wordt gebouwd op een mooie plek in de stad, nabij het Beatrixpark en op maar een paar minuten van de historische binnenstad. Wethouder Patricia van Aaken (Ouderenbeleid): "Het aantal senioren blijft ook de komende jaren nog stijgen. En we zien dat mensen steeds langer zelfstandig willen blijven wonen. Wij werken dus graag mee aan het vinden van nieuwe oplossingen die dit aantrekkelijk en mogelijk maken. Zo krijgt ParkEntree naast woningen bijvoorbeeld ook een 'clubhuis' waar mensen elkaar kunnen ontmoeten."
Wethouder Alexander van Steenderen (Bouwen en Wonen): "De plannen voor ParkEntree passen prima bij onze idee├źn over levensloopvriendelijk wonen. We willen binnen de stad meer afwisseling met nieuwe aantrekkelijke woongebieden. Zo wordt het woningaanbod gevarieerder en neemt ook de kwaliteit van de omgeving toe."

Meer informatie is nu al te vinden op www.parkentree.nl .

Zie ook:
http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/informatiebijeenkomst-parkentree

http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/parkentree-voor-actieve-senioren-in-schiedam
http://www.popuptv.nl/pop-up-nieuws/eerste-stap-nieuwbouwproject-voor-actieve-senioren-schiedam

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws