maandag, 30 november 2015 11:34

Vanmiddag weer Vrijwilligers in Beeld

Vanmiddag om 15:00 uur zijn Gijs Linterman en Mariëlle Pax te gast in het live programma Vrijwilligers in Beeld op PopUpTv.

Gijs Linterman

Gijs Linterman is zelf 76 maar maar nog steeds actief als vrijwilliger! Hij is vrijwilliger binnen de ARGOS, zowel in de Drie Maasstede als in de Marnix. Gijs houdt zich grotendeels bezig met begeleiding van patiënten naar ziekenhuizen, specialisten, tandartsen en dat zijn voornamelijk mensen die met rolstoel vervoer heen en weer moeten.

Mariëlle Pax

Mariëlle Pax is baliemedewerkster bij MAC/Brandersstad, onderdeel van Doel, de dagbesteding voor (ex) cliënten van GGZ Delfland. Mariëlle komt praten over een aantal activiteiten van MAC/Brandersstad die voor iedereen toegankelijk zijn. Zoals het avondeten 3x in de week, Samen op Stap in de herfst, in de hoop wat vereenzaming tegen te kunnen gaan en ook over muziek/dans activiteiten.

Kijkcijfers

Vorige week waren de gasten Bea van Ette, beheerder van de Activiteitenruimte van het Beethovenplein en Miranda Pol van de BuurTvrouw. Die aflevering werd live bekeken door 115 mensen en in totaal 854 mensen bekeken de uitzending later terug via de site, Facebook of YouTube. Het bericht bereikte 2,3 K mensen op Facebook

Vanmiddag weer Vrijwilligers in Beeld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws