zondag, 17 mei 2015 08:14

Veldhuis & Kemper in de Stadsgehoorzaal

Veldhuis & Kemper trekken met hilarische avonden al jaren volle zalen en verrassen keer op keer met scherpe cabaretprogramma's in het hart van de tijdgeest. En met hun nieuwe cabaretprogramma 'Of de gladiolen' is het ze weer gelukt!

Er zijn van die momenten in je leven dat het er even op aankomt. Dat het alles of niets is, nu of nooit, de dood... 'of de gladiolen'. Sterker nog, volgens Veldhuis & Kemper is elke dag zo'n moment. Want of het nu in je werk is, je relatie, de opvoeding, je seksleven of je vriendschappen; er is altijd een keuze. Ga je door op de weg die je loopt of is het tijd om de boel eens flink door elkaar te schudden? Al was het alleen maar om er een keer een lekkere, frisse wind doorheen te jagen. En wat doe je als je er achter komt dat je opeens nog alle tijd hebt voor de fouten die je altijd nog eens wilde maken?

Veldhuis & Kemper staan op dát punt in hun nieuwe cabaretprogramma 'Of de gladiolen' en trekken, zoals u van de mannen gewend bent, totaal verschillende conclusies. Nou ja bijna, want over één ding zijn ze het eens; zelfs als je het fout doet, doe het dan goed. Of de gladiolen!

De pers over Veldhuis & Kemper:
"De chemie tussen Veldhuis & Kemper hapert geen seconde" (Parool)
"Cabaretduo neemt drang naar perfectie op de hak in hilarische voorstelling" (Algemeen Dagblad)
"Vlotte voorstelling vol rake grappen..." (Algemeen Dagblad)
"Topamusement... een feestelijke avond vol kolderieke grappen en voortreffelijke liedjes... Een heerlijke theateravond" (De persdienst: Haarlems Dagblad, NH Dagblad, Gooi & Eemlander)
"De midlifecrisis, het sleetse huwelijk, vriendschap, het cabaretduo Veldhuis & Kemper is goed in het maken van herkenbare programma's" (De Telegraaf)
"Het gaat nu verder en harder..." (de Volkskrant)

Veldhuis & Kemper staan op donderdag 28 mei 2015 om 20:15 uur in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 24,00. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010-434 05 00 (do.-vr. 12:00-15:00 uur).

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws