woensdag, 18 januari 2017 23:29

Verborgen gedichten in de Bibliotheek Schiedam

Schiedam - De Poëzieweek van Nederland en Vlaanderen wordt zaterdag 28 januari van 20.00 tot 22.00 uur gevierd in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

VluchtelingenWerk Maasdelta locatie Schiedam, stichting Zona Franca en de Bibliotheek Schiedam hebben hun krachten gebundeld in het programma “Verborgen Gedichten”. Een kleurrijke poëzie avond waarin, Schiedammers met verschillende culturele achtergronden, hun dierbare herinneringen, verborgen in hun culturele bagage, zowel in eigen taal als in het Nederlands presenteren.

Het programma bestaat uit voordrachten van gedichten van vluchtelingen en migranten woonachtig in Schiedam en omgeving afgewisseld met de prachtige Nederlandstalige liedjes van het cabaret duo Leon Mooren en Isha van der Burg.

“Verborgen Gedichten” zoekt in de bagage van Schiedammers met verschillende culturele achtergronden naar de parels van hun taal en cultuur. Deze parels worden graag gedeeld met geïnteresseerden in wereldpoëzie.

De toegang is gratis. De inloop start om 19.30 uur. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is wenselijk, gezien het beperkte aantal plaatsen.
Verborgen gedichten in de Bibliotheek Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws