Verdachte van gewelddadige winkeldiefstal gezocht
vrijdag, 19 mei 2017 08:30

Verdachte van gewelddadige winkeldiefstal gezocht

Schiedam - Een agressieve winkeldief probeerde op maandag 20 februari rond 17.30 uur etenswaren te stelen bij de COOP supermarkt aan de 's Gravelandseweg. Toen hij werd betrapt, bedreigde hij de beveiliger van de winkel en een supermarktmedewerker met een groot mes. Zij raakten gelukkig niet gewond. De man staat op beelden. Wie herkent hem?

De verdachte werd tijdens de winkeldiefstal op heterdaad betrapt door de beveiliging. Hij zag dat de man meerdere potten ijs in zijn tas stopte en de kassa’s passeerde. De beveligingsmedewerker hield de winkeldief daarom aan en liet hem zijn tas leegmaken bij de inpaktafel. Maar naast de gestolen waar, haalde de man ook een groot mes tevoorschijn. Daarmee maakte hij een zwaaiende beweging naar de beveiliger en zette het vervolgens op een lopen.

De beveiliger en een medewerker van de COOP bedachten zich geen moment en renden ondanks het mes toch achter hem aan. Maar toen ze hem bijna konden pakken, probeerde de verdachte zijn achtervolgers nogmaals te steken. Gelukkig miste hij maar hij wist daarmee wel te ontkomen. De man vluchtte in de richting van het NS-station Schiedam-Centrum.

Herkenning
De verdachte staat goed op camerabeelden vanuit de winkel. Hij is tot nu toe niet herkend door politiemensen. Wie herkent hem wel? De politie hoort het graag. Geef uw informatie door aan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Verdachte van gewelddadige winkeldiefstal gezocht

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws