donderdag, 26 januari 2017 00:28

Verdachte verstopt zich in spouwmuur brandweer sloopt muur

mediatv

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag heeft de brandweer de politie moeten assisteren bij het aanhouden van een verdachte. De man had zich in de Aalscholverlaan verstopt in een spouwmuur.

De politie had woensdagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Aalscholverlaan in Vlaardingen. De man klom toen in de spouwmuur.. goed idee zou je zeggen.. waren het niet dat hij bekneld kwam te zitten. De agenten vonden hem in eerste instantie niet. In de avond werden zij gebeld dat de man die zij zochten vast zat in de spouwmuur.

Voor de politie kwam de zin "kip ik heb je" erg goed uit, want de man ging in ieder geval nergens meer heen. Enige probleem is dat de man wel bevrijdt moest worden. De brandweer kwam ter plaatse om de man te bevrijden uit de spouwmuur.

Toen de man bevrijd was werd hij onder begeleiding van agenten met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hierna zal hij naar een andere kleine ruimte, de cel, overgebracht worden op het politiebureau. Waarom de man gezocht werd is niet bekend gemaakt.

 

Verdachte verstopt zich in spouwmuur brandweer sloopt muur

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws