woensdag, 11 februari 2015 11:32

Vergadering over nieuwe taken gemeente Schiedam

Op donderdag 19 februari vergadert de subcommissie Transities om 19.30 uur in de Cornelis Hagazaal aan het Stadserf 1. Er zal worden gesproken over hoe het gaat met de nieuwe taken van de gemeente op het gebied van jeugd, gezondheid en werk en bijstand. Daarbij zal het ook gaan over hoe de gemeenteraad op de hoogte gehouden wil worden over deze onderwerpen.

De vergadering is openbaar dus u bent hierbij van harte welkom. De subcommissie is bedoeld voor het uitwisselen van informatie. Voor oordeelsvorming en het nemen van besluiten zijn de commissievergaderingen en de raadsvergaderingen die op dinsdagavonden worden gehouden. U kunt bij de vergadering van de subcommissie inspreken over jeugd, gezondheid en werk en bijstand. U krijgt dan maximaal 5 minuten het woord. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Loopt u tegen onduidelijkheden of problemen aan op de hierboven genoemde terreinen, dan kunt u terecht bij de Wijk Ondersteunings Teams www.wotschiedam.nl of bellen met het gemeentelijke meldpunt 14 010.

De agenda voor de vergadering van de subcommissie is te vinden op www.schiedam.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws