donderdag, 27 oktober 2016 19:28

Vergunning Winterland Schiedam is nog niet rond

Schiedam - Woensdag meldde PopUpTv al dat Winterland Schiedam waarschijnlijk anderhalve week later open gaat dan de bedoeling was. Zojuist kregen we uitsluitsel van de gemeente: de vergunning is nog niet rond en zonder verleende vergunning geen evenement.

De vergunning is wel, precies op tijd, aangevraagd maar nog niet verleend omdat de aanvraag, volgens de gemeente, nog niet compleet is. Er mag dus nog niet gebouwd worden. Een aantal omwonenden heeft bezwaar gemaakt en had vorig jaar klachten over het winterspektakel. De wens van omwonenden om het evenement een week korter te laten duren lijkt met het obstakel in de vergunningaanvraag meteen gehonoreerd te worden.

De gemeente is in gesprek met organisator Duursma Groep en doet er naar eigen zeggen 'alles aan' om de organisator te helpen om de aanvraag zo snel als mogelijk wel compleet te krijgen. 

De verwachting is dat volgende week woensdag met de bouw gestart zou kunnen worden, MITS de vergunning dan wel verleend is.
Winterland Schiedam kan hoogstwaarschijnlijk niet op de geplande 11-de november de deuren openen. Dat zal dan dus minimaal een week later worden.

Vergunning Winterland Schiedam is nog niet rond

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws