maandag, 14 november 2016 09:28

Verkoop Senior Smart Living woningen in ParkEntree Schiedam van start

Schiedam - Op vrijdagavond 11 november is de verkoop van nieuwbouwproject ParkEntree in Schiedam van start gegaan. Nicolien de Heer, programmamanager Wonen van de gemeente Schiedam, en José Simens, beleidsadviseur Welzijn van de gemeente Schiedam, ontvingen de eerste verkoopbrochure uit handen van Phillip Smits, algemeen directeur van projectontwikkelaar Blauwhoed, en gaven hiermee het officiële startsein.

Er kwamen zo’n 250 geïnteresseerden naar het start verkoop event in Hoppe. Inschrijven voor een woning kan nog tot 21 november 17.00 uur via de website.

Eerste Senior Smart Living project in Nederland

ParkEntree is het eerste nieuwbouwproject in Nederland dat volgens het ‘Senior Smart Living’ leefconcept wordt gerealiseerd: een woonomgeving voor actieve senioren met op maat gemaakte, duurzame woningen en comfortabele voorzieningen. Zo is er in ParkEntree een gezamenlijke loungeruimte waar bewoners gebruik van kunnen maken om elkaar te ontmoeten en om activiteiten in te organiseren. Het plan is tot stand gekomen in co-creatie: door en voor de toekomstige bewoners. ParkEntree is een samenwerking tussen projectontwikkelaar Blauwhoed, Inbo Architecten en Beyond Now, een specialist in de ontwikkeling van woonconcepten.

 

Verkoop Senior Smart Living woningen in ParkEntree Schiedam van start

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws