woensdag, 04 februari 2015 14:59

Verloren en gevonden voorwerpen melden via verlorenofgevonden.nl

Per 1 februari 2015 worden alle gevonden voorwerpen die in de gemeente Schiedam worden gevonden geregistreerd op de landelijke website www.verlorenofgevonden.nl.

Verloren en gevonden voorwerpen

Sleutels, bril, tas of een sierraad kwijt? Iets verliezen is niet fijn, iets terugvinden wel. Wie een voorwerp vindt, is verplicht zo spoedig mogelijk hiervan aangifte te doen. Dat kan via www.verlorenofgevonden.nl. Bij voorkeur bewaart u het voorwerp zelf thuis voor de rechtmatige eigenaar. U kunt het ook afgeven bij de gemeente.

Iets gevonden?
Als u een voorwerp heeft gevonden, kunt u dat 24 uur per dag, zeven dagen in de week melden op de website www.verlorenengevonden.nl of via de gemeenteĀ± http://www.schiedam.nl/Gevonden-en-verloren-voorwerpen. Na de aangifte bewaart u het voorwerp bij voorkeur thuis voor de rechtmatige eigenaar. Als de eigenaar zich meldt, brengt de gemeente jullie met elkaar in contact. Heeft u geen computer en wilt u het voorwerp niet thuis bewaren, dan kunt u het afgeven aan de balie op het gemeentehuis, Stadserf 1, tijdens de reguliere openingstijden (http://www.schiedam.nl/Openingstijden.html).

Iets verloren?
Als u een voorwerp heeft verloren, kunt u dat melden op de website www.verlorenofgevonden.nl of via de link op de website van de gemeente Schiedam. Heeft u geen computer, dan kunt u het melden bij de gemeente Schiedam tijdens de reguliere openingstijden (http://www.schiedam.nl/Openingstijden.html).

 

Advertentie