woensdag, 19 juli 2017 10:42

Verzorgingstehuis François Haverschmidt wordt studentenflat

Schiedam - Dat het verzorgingstehuis François Haverschmidt in Schiedam Zuid eind dit jaar dicht gaat was al bekend. Maar er wordt nu al voor studentenhuisvesting in het pand geadverteerd door Livable en op donderdag 20 juli is er open huis!

Annerike van de Water meldt op Twitter:  'Als bewoner van het Nassaukwartier weet ik helemaal niks van studentenwoningen in François HaverSchmidt.' 

'Wil jij in Schiedam wonen voor maar €250,- in de maand?' Staat op de Facebook pagina van studentenhuisvestingsorganisatie Livable te lezen. 

'Donderdag 20 juli om 11:00 is er een open huis aan de Willem de Zwijgerlaan 35, een (voormalig) verzorgingstehuis op 10 minuten fietsafstand van station Schiedam Centrum.
Interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de onderwerpbalk: "Willem de Zwijgerlaan".
Studeer jij HBO of WO, of ben je net afgestudeerd, maar sta je nog niet ingeschreven bij ons? Schrijf je dan snel in voor een intakegesprek via onze website Livable.nl!'

Zie ook:

https://popuptv.nl/nieuws/livable-past-facebookpost-over-studentenwoningen-in-francois-haverschmidt-aan

https://popuptv.nl/nieuws/niet-roken-en-geen-alcohol-of-drugs-gebruiken-in-francois-haverschmidt

 

Verzorgingstehuis François Haverschmidt wordt studentenflat

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws