zaterdag, 09 april 2016 23:37

Victoria’04 mag na winst op HBSS blijven dromen van nacompetitie

waterwegsport

Schiedam – De zaterdagvoetballers van Victoria’04 hebben door een 0-2 winst op HBSS de hoop op een periodekampioenschap levend gehouden.

De ploeg van oefenmeester Ton Rekelhof was in de evenwichtige partij zeker niet oppermachtig over de Schiedamse, lager geklasseerde opponent.
Nadat de thuisploeg in de beginfase 3 opgelegde mogelijkheden onbenut liet was het Martin Kooy die op aangeven van Ta”ha Kadri namens de Vlaardingers de openingstreffer produceerde.
Na de rust ontspon zich een slechte wedstrijd waarin geen van de beide ploegen aanspraak leken te maken op een doelpunt. In de 80ste minuut viel deze echter wel en was het Raymon Lingen die met een verwoestend schot de Vlaardingers in veilige haven schoot.
Door de overwinning staan de Vlaardingers er nu goed voor in de derde periode. “Het kan raar lopen,” liet Ton Rekelhof weten. “3 weken geleden stonden we nog 10de, en nu pakken we als we nog 4 keer winnen de periode.”
De zorgen van zijn HBSS collega zijn zorgelijker maar ondanks de nederlaag ziet Marvin Janssen zeker lichtpunten, “Het is weer hetzelfde liedje dat we de kansen niet afmaken maar ik ga me pas zorgen maken als we ze niet meer creëren.” keek hij vooruit.
“We gaan ons niet meer rechtstreeks handhaven maar je merkt dat het vertrouwen weer terug is in de ploeg en ik hoop dat we die positieve lijn door kunnen trekken in deze beslissende fase.” aldus Janssen.

Victoria’04 mag na winst op HBSS blijven dromen van nacompetitie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws