zondag, 28 mei 2017 10:18

Vier kandidaten voor het lijsttrekkerschap van GroenLinks Schiedam

Schiedam - GroenLinks maakt er een hele happening van: het kiezen van de nieuwe lijsttrekker in Schiedam. Compleet met glamourfoto's, video's en een snelkieswijzer worden de vier kandidaten voorgesteld. 

Alleen de leden van GroenLinks Schiedam mogen stemmen. Je mag toch aannemen dat de leden de vier kandidaat-lijsttrekkers al lang kennen? Maar goed, zo'n verkiezing levert wel weer publiciteit op natuurlijk. En dat is winst met de gemeenteraadsverkiezingen op de loer. En jawel: ook Schiedam heeft nu zijn eigen meet-up (ontmoeting in het Nederlands).

'Met grote trots presenteert GroenLinks Schiedam maar liefst vier kandidaten voor het lijsttrekkerschap voor de komende gemeenteraadsverkiezing.'schalt het persbericht. Op 31 mei kiezen de leden van GroenLinks in een openbare meet-up hun lijsttrekker. In dit bericht introduceren Bart, Guido, Katinka en RenĂ© zich!' 

Voorafgaand aan de verkiezing gaan de kandidaten met elkaar in debat. Ook geeft scheidend fractievoorzitter Jeroen Ooijevaar een beeld van wat de kandidaten te wachten staat. Zelfs oud-raadslid, -wethouder,  -burgemeester, stadsomroep-hoofdredacteur en reclameman Yorick Haan wordt van stal gehaald. Hij gaat 'een beschouwing geven op het politieke landschap en zijn positie daarin'.

De verkiezing is voor iedereen, leden en niet-leden, toegankelijk en vindt plaats op 31 mei in Jeneverie 't Spul, Hoogstraat 92 en begint om 20.00 uur.

Meer informatie op de GL-afdelingswebsite

Vier kandidaten voor het lijsttrekkerschap van GroenLinks Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws