donderdag, 23 maart 2017 22:15

Vijf jongens aangehouden voor schietincident Mackayplein

Maassluis - Agenten hielden vrijdagnacht 17 maart vijf jongens aan voor betrokkenheid bij een schietincident op het Mackayplein in Maassluis. Ze zijn inmiddels heengezonden, maar blijven nog wel verdachten.

Van vrijdag- op zaterdagnacht rond 3.00 uur ontstond er in een discotheek in Maassluis een vechtpartij. De groep jongens is door de portier naar buiten begeleid. Toen ze bij de kruising met de Industrieweg aankwamen, zette de ruzie zich voort en werd er zelfs geschoten. Naderhand werden vier hulzen aangetroffen. Niemand raakte gewond. De groep was inmiddels verdwenen richting het station. Met behulp van getuigen konden agenten even later de vijf jongens op de Frederik Hendrikstraat in de kraag vatten. Het vijftal is in de leeftijd van 16 t/m 22 jaar en komt uit Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Hoek van Holland.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord die vrijdagnacht, om wat meer duidelijkheid in deze zaak te krijgen. Hebt u informatie die kan helpen bij het oplossen van dit schietincident? Vul onderstaand tipformulier in, bel de politie op 0900-8844 of geef uw informatie anoniem door aan M. via 0800-7000.

Vijf jongens aangehouden voor schietincident Mackayplein

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws