vrijdag, 08 mei 2015 08:18

Villa Voice in Schiedam en Vlaardingen! Zingen 6 t/m 12 jaar

Uw kind stralend op het podium? Dat kan, want dames en heren, Villa Voice gaat weer van start en het inschrijven kan nu beginnen!
Villa Voice is samen zingen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In speelse lessen wordt gewerkt aan ademhaling, zanghouding en veilig stemgebruik. We zingen top 40-hits en hippe songs voor kinderen van Zangexpress.
Op 9 april jl. werd de allereerste Villa Voice-reeks afgesloten met een spetterend optreden in Poppodium De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Wat was dát een succes! Zangsterren uit Schiedam en Vlaardingen kwamen bijeen op het super echte podium om hun zangkunsten te tonen aan een zaal gevuld met trots publiek.

Dat vraagt om een vervolg! In mei gaan in Schiedam en Vlaardingen nieuwe reeksen van start. We gaan er weer een toffe cursus van maken en deze afsluiten met een gaaf optreden in Poppodium de Kroepoekfabriek op 9 juli 2015.

sddefaultWie zingt (weer) mee?! Schiedam:
Woensdagmiddagen vanaf 20 mei 2015, 8 lessen. Locatie Wijkcentrum Zuid, Leliestraat 10 Schiedam. Vlaardingen:
Donderdagmiddagen vanaf 21 mei 2015, 8 lessen. Locatie KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen.
Showtime!
Gezamenlijk eindoptreden op donderdag 9 juli 2015 in Poppodium De Kroepoekfabriek.
Kosten:
€6,- per les (8 lessen).
Schrijf snel in!
Inschrijven kan tot 15 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een facebookbericht aan Villa Voice via www.facebook.com/villavoiceonline. Er is een maximaal aantal deelnemers per groep, dus hoe eerder u aanmeldt, hoe groter de kans op een plekje.
Vermeldt u a.u.b. voor- en achternaam deelnemer(s); geboortedatum en telefoonnummer + emailadres van ouder/verzorger.
Wie weet tot gauw bij Villa Voice!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws