dinsdag, 22 augustus 2017 20:47

Vintage'Lein gaat spannend open op 1 september

Schiedam - Rasondernemer Marjolein Tuasela opent vrijdag 1 september om 21 uur op bijzondere én feestelijke wijze officieel haar nieuwe winkel Vintage’Lein aan de Hoogstraat 86 A.

“Het wordt de drukste avond in de geschiedenis van Schiedam, waaraan tal van winkeliers, ondernemingen en inwoners deelnemen,” lacht Marjolein geheimzinnig. De opening krijgt een vrolijke muzikale noot met het dameskoor Uit Volle Borsten. Iedereen is van harte welkom.

Het is al haar derde winkel aan de Hoogstraat in Schiedam en met deze stap tilt ze haar onderneming weer naar een hoger plan. Marjolein Tuasela startte met haar Pop-Up-winkel via DeWinkelmeiden aan de Hoogstraat 154, startte snel door in 151, en opent nu haar pareltje aan de Hoogstraat 86 A. Daar kan ze met een kleine knipoog naar vervlogen tijden haar assortiment verder uitbreiden. Haar visie is helder: “Alles wat aandacht krijgt, gaat groeien en bloeien. Daarom ga ik vanuit hier nog meer aandacht schenken aan mijn plek en rol in dit pittoreske Schiedam. Zo wil ik met mijn winkel groeien in naam en faam.”

Romantiek
Romantisch als ze is, kiest ze haar old stock vintage lingerie en accessoires voor het boudoir met veel liefde en passie bij elkaar om er een sfeervol geheel van te maken. Vanuit heel Nederland komen klanten voor de bekende Eau de colognes van 4711, die via Vintage’Lein opnieuw worden verspreid. Onlangs zijn ook de merken Schiesser en Kunert toegevoegd aan haar 'Lein: merken van toen die nog steeds bestaan en zich op kwaliteit laten voorstaan.

Escapades
Vanuit haar winkel organiseert Marjolein bij gelegenheid een Journee, een authentieke tour langs de allerleukste winkeltjes van Schiedam, of een Soiree: een culturele avond. Zo houdt ze op 15 december 2017 haar eerste Soiree bij Huis te Poort waarvoor ze sinds kort ook de kaartverkoop doet. Deze zogeheten Escapades openen vaak de deuren naar verrassende plekken en horeca. Meer informatie op www.vintagelein.nl en www.citylein.nl 

Vintage'Lein gaat spannend open op 1 september

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws