donderdag, 24 november 2016 17:20

Vivaldilaan weer open voor verkeer

Schiedam - De afgelopen weken heeft aannemer Van Ooijen in opdracht van de gemeente Schiedam groot onderhoud uitgevoerd aan de Vivaldilaan in Groenoord. Donderdagmiddag 24 november is de Vivaldilaan weer vrijgegeven voor verkeer.

De werkzaamheden bestonden in hoofdzaak uit het vernieuwen van het asfalt en het herstraten van trottoirs, parkeervakken, bushaltes en het voorterrein van de garages.

Aan de noordkant is, op verzoek van de bewoners, een uitstapstrook langs de parkeervakken aangelegd om het uitstappen te vergemakkelijken.

Voor het toekomstige project ‘ophogen Johann Straussplein’ is het hoofdriool alvast aangesloten. Hierdoor hoeft het nieuwe asfalt op een later moment niet meer opgebroken te worden.

De komende tijd voert de aannemer nog een aantal oplever-/ herstelpunten uit. Denk hierbij aan het aanpassen van straatmeubilair en het nalopen van kleine oneffenheden.

Groenvoorziening

Het planten van de struiken wordt in de eerste helft van december 2016 uitgevoerd . Het inzaaien van het gazon volgt in het voorjaar van 2017. Dit in verband met het jaargetijde.

Openbaar vervoer

De omleidingsroute voor buslijn 51 van de RET houdt per vrijdag 25 november op. Vanaf deze dag volgt buslijn 51 weer de route via de Vivaldilaan.

Door medewerking van bewoners, o.a. door buiten het werkgebied te parkeren en de omleidingstoute te gebruiken , verliepen de werkzaamheden voorspoedige en zijn ruim binnen de geplande periode gereed.

Vivaldilaan weer open voor verkeer

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws