woensdag, 11 mei 2016 07:20

Vlaardingen verwoed op zoek naar autopyromaan

Vlaardingen - Afgelopen weekend was de 11e autobrand dit jaar in Vlaardingen.Men zoekt nu met man en macht naar de autopyromaan.

Locoburgemeester Arnout Hoekstra hierover: “Het is zeer betreurenswaardig dat er weer een auto in brand is gestoken afgelopen weekend. Ik kan me voorstellen dat het gevoel van veiligheid van de Vlaardingers hiermee op de proef wordt gesteld. De branden zijn volop bij de politie in onderzoek. Ik kan u verzekeren dat dat zeer hoge prioriteit heeft. Naast de extra inspanningen die al ingezet zijn om de dader(s) te achterhalen, is door de politie een speciaal rechercheteam geformeerd en zijn extra vormen van toezicht ingesteld in samenwerking met de gemeente.

Er lijkt een patroon te zijn dat de branden worden aangestoken tussen 23.00 en 01.00 uur. Ik roep bewoners op om, als men rond deze tijdstippen iemand verdacht ziet rondhangen bij auto’s, direct 112 te bellen. Ook als men iets hoort dat kan bijdragen aan het stoppen van deze brandstichting, meldt het dan bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.”

Vlaardingen verwoed op zoek naar autopyromaan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws