zaterdag, 14 maart 2015 14:02

Vlaardings Glorie in Stadsgehoorzaal

Tijdens Vlaardings Glorie wordt uw geheugen weer opgefrist met gebeurtenissen, beelden van Vlaardingen en muziek uit de jaren '60 en '70. Reed u op een Puch, Solex, Mobylette of Kreidler? Weet u nog hoe Fortuna streed voor het kampioenschap van de Eerste divisie? Kunt u zich de start van de piratenzender Radio Veronica en de opbouw van het Liesveld nog herinneren?

Op zondagmiddag 22 maart 2015 kunt u gezellig meepraten over al deze gebeurtenissen. Tijdens de dialogen kunt u weer allerlei herinneringen ophalen uit die goede oude tijd. Deze dialogen worden uiteraard afgewisseld met liederen. Kent u de klassiekers van Ria Valk, George Baker, The Cats, Imca Marina en Nico Haak nog? En er mag meegezongen worden!

Al voor de vierde keer organiseert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Groot Vlaardings Koor deze gezellige zondagmiddag. Vlaardings Glorie is bedoeld om even weg te zijn uit het nu en terug te gaan naar de tijd van toen. Bij de eerste stap over de drempel waant u zich al in vroegere tijden, want ook buiten de Harmonie kunt u voldoende herinneringen ophalen.

Vlaardings Glorie is op zondag 22 maart 2015 te zien en te beleven om 14:00 uur in de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 8,50. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl  of aan de kassa, 010-434 05 00 (di.-vr. 12:00-15:00 uur).

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws