vrijdag, 05 september 2014 17:38

Vlaardings UitFestival: dé opening van het culturele seizoen

Zoals ieder jaar initieert en organiseert de Stadsgehoorzaal Vlaardingen op de tweede zaterdag van september het Vlaardings UitFestival. Dit jaar alweer voor de negende keer! Met meer optredens dan ooit te voren, viert het theater samen met u dat het nieuwe culturele seizoen van start gaat. Op zaterdag 13 september 2014 geniet jong en oud in het centrum van Vlaardingen van meer dan 40 gratis optredens op 3 verschillende podia. En wat helemaal leuk is: tijdens het UitFestival koopt u theaterkaarten voor het nieuwe seizoen met grote kortingen!

Op verschillende podia in het centrum van Vlaardingen vinden vanaf 12:00 uur optredens plaats van professionele artiesten en Vlaardings talent. Als u de rode loper op het festivalterrein volgt komt u vanzelf overal langs. Naast de podia op het Veerplein, is er uiteraard ook weer een kinderpodium te vinden naast Fundament op de Fransenstraat en een overdekt podium in de bibliotheek.

Korting op theaterkaarten

Tijdens het Vlaardings UitFestival geeft een groot aantal artiesten een voorproefje van voorstellingen die later in het theaterseizoen te zien zijn in de Stadsgehoorzaal. Alleen bij de speciale theaterkassa op het Veerplein kunt u met flinke korting kaarten kopen voor veel van deze artiesten. De festivalkorting geldt alleen bij de theaterkassa op het Veerplein op zaterdag 13 september, dus grijp u kans! Vanaf woensdag 10 september zijn de kortingen te bekijken op www.stadsgehoorzaal.nl.

Het Vlaardings UitFestival is van en voor alle culturele instellingen en zou niet mogelijk zijn zonder de samenwerking met de vele culturele organisaties die Vlaardingen rijk is. Op de cultuur- / vrijwilligersmarkt, mede georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligers, dé organisatie die vrijwilligersorganisaties steunt met raad en daad, vertellen zij u met plezier wat ze precies doen en waarom vrijwilligerswerk zo belangrijk is.

Programma artiesten

De line-up van artiesten is gevarieerd en erg bijzonder. Per podium volgt een opsomming van alle artiesten:

Veerplein Podium

The Amazing Stroopwafels, Leonie Meijer, The Kik, Sursum Corda, Mirusia, Rock4, Soulband Jan de Ligt, Vlaardingse Smarties, Ger Vos, Celtic Swing, Vlaardings Musical Gezelschap, Vonder&Bloom, The Caffeine, Raise the Ace, Absolutely Floyd, Scrum en ToeMaar.

Fundament Podium

Sneeuwwitje de Musical, Demi Point, Blaaskapel de Haringkoppen, Peuterkleuterliedjesband, Club Fit, Bumba, Jeugdmusicalkoor Applaus, TMB Magic, CJV Vlaardingen, Muziektheater in de Wolken en Woezel en Pip.

Bieb Podium

TAALhuis, Jan Rot, George van Houts over De Verleiders, Gerard Legeland over Pocket Opera, Canto Ostinato, Wilko Terwijn, Comedy Café show en Marco Roelofs.

Voor de exacte tijden en een beschrijving van de optredens, kijkt u op www.vlaardingsuitfestival.nl.

Vele Vlaardingse sponsors en bedrijven maken het Vlaardings UitFestival mogelijk. Speciale dank aan onze financiële en culturele partners: Gemeente Vlaardingen, Fonds Schiedam Vlaardingen, Waterweg Wonen, Fundament, Peitsman licht en geluid BV, Stichting de Groot Fonds, Beelen, Servicepunt Vrijwilligers, BKS parking, Dinners on Tour, Van der Knaap Horeca, Kade40, Kroepoekfabriek, Museum Vlaardingen, Bibliotheek en alle Vlaardingse culturele verenigingen, instellingen en vrijwilligers!

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws