maandag, 27 februari 2017 18:12

Vlaardingse Dagschool Erasmus treedt op

Vlaardingen - Ieder jaar houdt Vlaardingse Dagschool Erasmus een talentenshow. Op 24 februari 2017 stond deze in het teken van Kinderen voor Kinderen. Uit alle groepen werden dit jaar twee optredens geselecteerd, die tijdens de show mogen optreden voor elkaar en de ouders, opa’s en oma’s.

Er waren veel ouders, opa’s en oma’s, die zichtbaar genoten van de optredens. Veel groepen dansten, playbackten, goochelden of voerden een toneelstuk op. Het was een gezellige, creatieve en vooral swingende middag bij Vlaardingse Dagschool Erasmus.

Over de school en peuterspeelzaal
Vlaardingse Dagschool Erasmus is een Vreedzame School. Het motto is ‘gezien, gehoord en betrokken’. Het idee achter de Vreedzame School is dat de school een gemeenschap wordt, waarin leerlingen, leerkrachten en ouders zich betrokken en verantwoordelijk voor elkaar voelen. Het kernbegrip is dus sociale verbondenheid. Aangepast aan het niveau van de verschillende groepen zijn er lessen waarin de kinderen sociale vaardigheden kunnen trainen. Ze leren op een prettige manier conflicten op te lossen of goed te kunnen zeggen wat ze willen en hoe ze zich voelen.

Spelen, stimuleren, ontwikkelen en ontmoeten, dat zijn de kernfuncties van de peuterspeelzaal Erasmus. Kinderen van 2 tot 4 jaar leren in een ongedwongen sfeer en in een veilige omgeving om met leeftijdsgenootjes om te gaan.

Kinderen komen gemiddeld twee dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. U kunt gewoon langskomen bij de peuterspeelzaal aan de Huijgensstraat. Via de website van Wijzer in Opvang & Onderwijs (www.wijzer.nu) kunt u uw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal.
Vlaardingse Dagschool Erasmus treedt op

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws