maandag, 01 augustus 2016 13:20

Vlaardingse Stadsgehoorzaal maakt kans op titel Meest Gastvrije Theater

Vlaardingen - De Vlaardingse Stadsgehoorzaal maakt kans op de titel 'Meest Gastvrije Theater van Nederland'. De wedstrijd wordt georganiseerd door de ANWB. Iedereen kan stemmen via www.anwb.nl/theaterverkiezing. Wie de vragenlijst invult, maakt ook nog kans op 2 kaarten voor de musical The Bodyguard.

Stemmen kan tot 1 september 2016, de winnaars worden in oktober bekend gemaakt.

Directeur Stadsgehoorzaal Renske Verbeek: ”We hopen enorm dat de Vlaardingse Stadsgehoorzaal in ieders hoofd opkomt, wanneer ze denken aan 'gastvrij' en 'theater'. We vinden het in ieder geval als team een groot feest om iedereen een fantastische avond uit te bezorgen, zo één die nog lang blijft hangen.”Het budget is misschien een stuk minder geworden, een glimlach is gratis!"

Een hartelijk ontvangst met een grote lach, leuke muziek bij binnenkomst, persoonlijk contact, open voor feedback en een gezellig aanbod na afloop met een hapje, drankje en live muziek! De Stadscrew (zoals de medewerkers van het Theater tegenwoordig heten) is er trots op iedereen te ontvangen en ze hopen dat ook uit te stralen.

Tips?

Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering. Wie tips heeft om de gastvrijheid nog beter te krijgen, kan contact opnemen met Renske Verbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vlaardingse Stadsgehoorzaal maakt kans op titel Meest Gastvrije Theater

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws