maandag, 22 september 2014 13:20

VLD bedrijvenbeurs beleeft eerste editie

De economie groeit weer, en met name de kleinere, flexibele bedrijven doen het in de metingen goed. Daarom is het juist nu de perfecte timing voor het opstarten van de Vlaardingse Bedrijven Beurs. Op zaterdag 4 oktober presenteren minstens 20 (kleinere) bedrijven zichzelf aan het Vlaardingse publiek en aan collega-ondernemers in de Stadsgehoorzaal.
Organisator Petra Hickendorff van Viva la Vida Events heeft met de VLD Bedrijven Beurs een all round netwerk-bijeenkomst gecreëerd: "We beginnen van 10 tot 12 uur met een Open Coffee-netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de regio. Tegelijkertijd start om 10 uur ook de beurs waar zowel particulieren als bedrijven welkom zijn. Voor de kinderen is een aparte ruimte ingericht. Er zijn verschillende demonstraties en workshops. Zo verzorgt Smart-Fit om 13 en om 15 uur demonstraties van de nieuwste rage in de sportwereld: 'Smart Jumping' en worden er over de hele dag diverse workshops 'Overtuigend Acquireren' gegeven door De Onderhandelingscoach.
Ook Stadsgehoorzaal heeft Open Huis
De deelnemende bedrijven variëren van financial services tot tuinenaanleg, van drive in-show tot websitebouw en van interieuradvies tot communicatie-adviesbureau. "We zien het aantal aanmeldingen nu groeien. Ondernemers die vanuit huis of verzamelgebouw werken, kunnen geen 'open huis' houden. Toch vindt elke ondernemer het fijn om een mogelijke klant persoonlijk te kunnen begroeten. Op deze manier sluiten we aan bij de Open Bedrijven Dag van IKV Ondernemend Vlaardingen, die ook op 4 oktober plaatsvindt en waaraan de Stadsgehoorzaal zelf eveneens meedoet. Dat zal bij deze eerste versie van de VLD Bedrijven Beurs waarschijnlijk ook de nodige aanloop geven."

Stand voor € 95
Vlaardingse ondernemers kunnen zich nog steeds opgeven. Voor € 95 kunnen zij zich op 4 oktober in een eigen stand presenteren met eigen materiaal. Voor de presentaties en workshops zijn in overleg aparte ruimten beschikbaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over bezoeken of deelnemen is beschikbaar via de website www.VLDBedrijvenBeurs.nl, via Facebook (VLDBedrijvenBeurs) en Twitter (#VLDBB).

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws