zaterdag, 08 augustus 2015 12:18

Vliegende start Crowdfunding Schiedams Boekhuis

De Crowdfunding campagne voor het Schiedams Boekhuis van Annette Jongen is niet bepaald onopgemerkt van start gegaan. Heel veel media pakten het bericht op. Inmiddels is in de eerste twee dagen al € 1.800,- opgehaald door 14 investeerders, 4 % van de benodigde minimale € 40.000,- om van start te kunnen gaan.

Veel mensen zetten een bericht bij hun bijdrage: John Van Sliedregt, raadslid D66 Schiedam: "Succes Annette! Laat zien dat je met vakkennis, gastvrouwschap en creativiteit een prachtige winkel kunt realiseren!" Jan Schrijver, journalist, Schiedams.nl  "Oud-winkelier met vijf winkels op de Hoogstraat. De Hoogstraat moet weer vol." Theo Schilthuizen, directeur de Bibliotheek Schiedam: "Succes Annette! Ik bewonder je lef en je doorzettingsvermogen: Dit is echt goed voor Schiedam!", Johan Grijzen (ex-wethouder Schiedam) "Elke zichzelf respecterende stad verdient een go". Jeroen Ooijevaar Lijsttrekker van GroenLinks Schiedam kwam met het tot nu toe grootste bedrag over de brug: € 500,-  "Een centrum zonder boekhandel is een centrum zonder ziel. Investeer mee in de bezieling van Schiedam!"

https://www.crowdaboutnow.nl/SchiedamsBoekhuis

 

 

 

VIDEO: Investeer mee aan het Schiedams BoekhuisHet Schiedams Boekhuis is een boekhandel en cadeauwinkel in oprichting.Het Schiedams Boekhuis gaat het beste van twee werelden bieden: de snelheid en het gemak van een online winkel met de gezelligheid en het persoonlijke gezicht van een fysieke winkel in je eigen buurt. Het wordt shopping 2020 in je eigen boekhandel!Of de boekhandel daadwerkelijk met een fysieke- en webwinkel gaat starten is afhankelijk van jou!https://www.crowdaboutnow.nl/schiedamsboekhuis Film geproduceerd door http://www.dubbelklik.nl

Posted by Pop Up Tv on donderdag 6 augustus 2015
Vliegende start Crowdfunding Schiedams Boekhuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws