maandag, 18 juli 2016 11:57

Vol-Koren stopt in de bieb

Schiedam - Michael Boekholt en Jessica Vlietland gaan zich vanaf augustus weer volledig richten op hun Brasserie de Beurs en op de eigen koffiebranderij en stoppen met het uitbaten van de horeca onder de naam Vol-Koren in de bieb in de Korenbeurs.

De Bibliotheek Schiedam en De Beurs zijn op 1 juni 2015 vol energie de samenwerking aangegaan om het concept ‘horeca in de Korenbeurs’ uit te werken. De eigenaren van De Beurs hebben gekozen om naast De Beurs een tweede horecagelegenheid te starten: ‘Vol-koren’ in de Korenbeurs.

Gedurende het jaar hebben de bibliotheek en Vol-koren de nodige uitdagingen gehad, onder andere vanwege de mogelijkheden en onmogelijkheden van het pand, maar ook moesten beide partijen verkennen op welke manier de samenwerking vorm moest krijgen.

Na dit intensieve jaar heeft Vol-koren aangegeven dat het niet meer haalbaar is om zowel De Beurs als Vol-koren te blijven voortzetten en is in goed overleg besloten om de samenwerking tussen de Bibliotheek Schiedam en Vol-koren te beëindigen.

De bibliotheek en De Beurs blijven goede buren die de samenwerking zullen blijven zoeken met elkaar en met de stad, echter zal in de Korenbeurs na 1 augustus 2016 een andere uitbater ‘horeca in de Korenbeurs’ vorm gaan geven.

Vol-Koren stopt in de bieb

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws