dinsdag, 04 juli 2017 16:58

Volgend jaar weer een Vlaardings Loggerfestival

Vlaardingen - Wat de organisator van het Vlaardings Loggerfestival en de gemeente Vlaardingen betreft, vindt het evenement volgend jaar opnieuw plaats in de stad. Met dit uitgangspunt hebben de gemeente en de Stichting Halen en Brengen, de evenementorganisator, maandagavond een goed en constructief gesprek afgesloten. Dat is zojuist bekend gemaakt in gezamenlijke persverklaring van de gemeente Vlaardingen en de Stichting Halen en Brengen.

Gisterenavond hebben burgemeester Annemiek Jetten en gemeentesecretaris Anneke Knol samen met de politie en leden van de raad van toezicht van Stichting Halen en Brengen een goed gesprek gevoerd over het Vlaardings Loggerfestival 2017. In dit gesprek is zowel de aanloop naar, als het verloop van het evenement besproken. Dit heeft bij de aanwezigen geleid tot waardevolle inzichten en wederzijds respect en begrip voor elkaars taken en verantwoordelijkheden. Afgesproken is de werkwijze intern nader te bespreken. Een feitelijke evaluatie volgt nog.

Vanuit het inzicht de gezamenlijke zorg en verantwoordelijkheid te hebben, om veilige evenementen in Vlaardingen te organiseren, gaan de partijen er vanuit dat volgend jaar weer een leuk en veilig Vlaardings Loggerfestival plaatsvindt in de stad.
Volgend jaar weer een Vlaardings Loggerfestival

Advertentie