maandag, 12 juni 2017 16:44

Volgend weekend weer een mooi Schiedams voetbalkampioenschap bij SVV

Schiedam - Aankomend weekend vindt op het terrein van SVV alweer de derde editie van het Schiedams voetbalkampioenschap plaats.

PopUpTv is er natuurlijk, samen met Waterwegsport.nl, weer bij!
Bekijk hier de loting: https://popuptv.nl/video/loting-schiedams-voetbalkampioenschap-en-terugblik-op-seizoen
Bekijk hier het verslag van vorig jaar: https://popuptv.nl/video/popuptv-reportage-waterwegsport-schiedams-voetbalkampioenschap

Alle standaardploegen die Schiedam rijk is, strijden tijdens dit geweldige evenement, op zaterdag 17 juni vanaf 10:00 in twee poules van 4 tegen elkaar om vervolgens via de halve finales en de finale uit te maken wie zich een jaar lang Schiedams kampioen mag noemen. Dit jaar wordt voor het eerst gestreden om de DUOCAR cup, de nieuwe naamgever van het evenement.
Waar het toernooi bij de standaardteams in PPSC en SVV (zo) al twee eerder winnaars kent is het Schiedams kampioenschap voor jeugdteams, dat een dag later op zondag 18 juni, op dezelfde locatie zal worden gehouden, nieuw dit jaar. Ruim 20 Schiedamse jeugdteams zullen op deze geweldige dag in 5 leeftijdscategorieën de degens kruisen en strijden om de Schiedamse titel.

Alles wordt zoals dat inmiddels gewend is omlijst met de nodige gezelligheid. Natuurlijk is het kampioenschap weer gratis te bezoeken. Alle informatie, programma’s en al het nieuws omtrent het kampioenschap is te vinden op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl

De organisatie, die ook verantwoordelijk is voor de Supercup, Southbeach Schiedam en het schiedamse horecatoernooi, is ook dit jaar weer in handen van Mischa Keemink, Marvin Janssen en Edward Molenaar.

Volgend weekend weer een mooi Schiedams voetbalkampioenschap bij SVV

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws