maandag, 11 augustus 2014 15:59

Volop activiteiten in de Bieb voor de jeugd

Vervelen is niet nodig tijdens de zomervakantie. Tot en met vrijdag 29 augustus is elke doordeweekse dag om 14.00 uur programma voor kinderen in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

Maandag 11 augustus gaat het zomerprogramma weer verder en draait in de Biblioscoop de film Verschrikkelijke Ikke (6). Dinsdag 12 augustus leer je je eigen mozaïekkunstwerk maken onder leiding van Stukje Bij Beetje Mozaiekprojecten. Woensdag 13 augustus leest de Voorleesbrigade voor en liggen de kleurplaten klaar. Donderdag 14 augustus kan je griezelen bij het schrijven van een spannende verhaal, onder leiding van schrijfster Liesbeth Mende. Vrijdag 15 augustus geeft SWS Welzijn een filmworkshop waarbij je de fijne kneepjes van het filmvak leert.

Deelname aan de activiteiten is gratis, in verband met een maximaal aantal deelnemers graag wel aanmelden voor de workshops. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> of bel 010 714 63 00.

Meer informatie over het programma in de Bibliotheek is te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.info.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws