maandag, 15 februari 2016 14:53

Voorjaarsvakantie in de bieb voor happy kids

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur weer leuke activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

De activiteiten staan in het teken van het boek ‘Happy Kids’ van Sean Covey. In dit boek spelen de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag) de hoofdrol.

Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen. Het boek geeft kinderen tips over gedrag en vaardigheden aan die hen gelukkiger en socialer maken.

De kinderen gaan maandagmiddag 22 februari en woensdagmiddag 24 februari op een creatieve manier aan de slag met het prentenboek onder begeleiding van illustratrice en kunstdocente Stephanie Kampman De twee workshops zijn apart te volgen en zullen kinderen zowel creatief als educatief stimuleren.

De Pixar animatiefilm Inside Out, die vrijdag 26 februari gedraaid gaat worden in de Biblioscoop, sluit aan op het thema. De hoofdrolspeelster leert via haar emoties een weg te vinden in de veranderende thuissituatie.

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.

Voorjaarsvakantie in de bieb voor happy kids

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws