maandag, 12 januari 2015 10:10

Voorleesfeest in de Bibliotheek Schiedam

Van woensdag 21 januari t/m zaterdag 31 januari zijn het de Nationale Voorleesdagen. Woensdagmiddag 28 januari is er tussen 14.00 en 16.00 uur een feestelijke voorleesmiddag voor kinderen van 2 t/m 6 jaar in de Bibliotheek aan het Stadserf.

Om 14.00 en 15.00 uur spelen De Mammies de theatervoorstelling 'Oma en Liesje gaan naar zee', gebaseerd op het prentenboek 'Boer Boris gaat naar zee', dat is gekozen tot prentenboek van het jaar. Deze voorstelling duurt een half uur.

Tussen 14.00 en 16.00 kan je knutselen, meedoen met spelletjes of naar de verhalen van De Voorleesbrigade luisteren. Dit voorleesfestijn is in samenwerking met KomKids georganiseerd.

Het voorleesfeest is helemaal gratis. In verband met het beperkte aantal plaatsen voor de theatervoorstelling 'Oma en Liesje gaan naar zee' zijn gratis kaartjes op te halen in de Bibliotheek aan het Stadserf en Jeugdbibliotheek De Klinker. OP=OP.

Schrijf je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen in, leen de mooiste prentenboeken om samen te lezen en krijg een Boer Boris Poppetje cadeau! Het basislidmaatschap is gratis tot en met 17 jaar.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws