maandag, 11 januari 2016 09:48

Voorleesfestijn voor peuters en kleuters

Voorlezen aan peuters en kleuters is leuk én belangrijk: het vergroot de woordenschat en geeft een voorsprong op school. Van woensdag 27 januari t/m zaterdag 6 februari wordt hier landelijk aandacht aan besteed tijdens de Nationale Voorleesdagen. Ook in de Bibliotheek Schiedam is het voorleesfeest.

Woensdagmiddag 27 januari spelen de Mammies de theatervoorstelling ‘Oma en Liesje naar de kinderboerderij’ voor kinderen van 2 t/m 6 jaar in de Bibliotheek in De Klinker aan de Bernardus IJzerdraatsingel 1. De voorstelling, gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar ‘We hebben er een geitje bij’, start om 13.30 uur én om 14.45 uur en duurt een half uur. Gratis kaartjes zijn te downloaden is het agendapunt op www.debibliotheekschiedam.nl. Print het kaartje uit en neem hem mee, want dit is het toegangsbewijs.

Woensdagmiddag 27 januari en woensdag 3 februari leest De Voorleesbrigade in de Korenbeurs tussen 14.30 en 15.00 voor uit de mooiste en nieuwste boeken uit de bekroonde Prentenboek top 10.

Kom langs tijdens de Nationale Voorleesdagen, schrijf uw kind in, leen de leukste en spannendste prentenboeken om samen te lezen en krijg een geitje knuffeltje cadeau! Het basislidmaatschap voor kinderen is gratis tot en met 17 jaar.

Voorleesfestijn voor peuters en kleuters

Advertentie