donderdag, 30 maart 2017 09:00

Voorstelling KIWI van De Stokerij Schiedam

Schiedam - De Stokerij Schiedam herneemt een prachtige voorstelling van artistiek leider Koen Wouterse: KIWI-FREE AS A BIRD. De reprise-premiere is op 15 april in Theater aan de Schie!

Wat gaat er om in een dakloze? Hoe ziet hij jou? Hoe is zijn leven en hoe werd hij dakloos?
In Kiwi, free as a bird neemt Koen Wouterse de toeschouwer mee in het leven op straat. In deze rauwe voorstelling die niets aan de verbeelding over laat, toont Wouterse hoe makkelijk ieder mens kan afglijden en hoe moeilijk het is om weer terug te komen. Maar ook hoe belangrijk het is om de mooie dingen in het leven op waarde te schatten.
Koen Wouterse maakte deze voorstelling 10 jaar geleden. Afgelopen januari speelde hij Kiwi voor het eerst weer als onderdeel van theaterfestival De Opstokerij. Op 15 april 2017 presenteert De Stokerij de start van de reprise van Kiwi in Theater aan de Schie. Daarna gaat Koen Wouterse met deze voorstelling op tournee.

Over De Stokerij
De Stokerij is hét stadsgezelschap van Schiedam, opgericht door acteurs Koen Wouterse, Yorick Zwart en Anne Rats. Vanuit hun thuisstad Schiedam kijken ze met nieuwsgierige blik naar de stad, de regio en de rest van de wereld. Ze maken theater dat middenin het leven staat: met en tussen het publiek, zichtbaar in en betrokken bij de samenleving. In juni 2016 speelde De Stokerij haar Schiedamse debuut het stadsspektakel Hamlet! Dit was zéker niet hun laatste spektakel!
Meer informatie over De Stokerij en alle voorstellingen? Kijk op: www.destokerijschiedam.nl

Kaartverkoop
Kaarten voor de start van de reprise op 15 april zijn te koop via de website van Theater aan Schie: www.theateraandeschie.nl
Speellijst:
15 april 2017 Theater aan de Schie, Schiedam
21 april 2017 Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam duovoorstelling
met Montyn
2 en 3 december 2017 Parktheater, Eindhoven
13 januari 2018 Theaters Tilburg Opstokereis
20 en 21 januari 2018 Deventer Bouwkunde Opstokereis

Voorstelling KIWI van De Stokerij Schiedam

Advertentie