woensdag, 01 juni 2016 12:53

Vrienden van doodgeschoten verdachte richten 'Justice for' pagina op

Schiedam - Vrienden van de door de politie in het Beatrixpark in Schiedam doorgeschoten verdachte van beroving hebben een Facebookpagina 'Justice For Mitchel Winters' opgericht.

Op de pagina staat een verklaring te lezen: "Mitchel Winters, doodgeschoten door een politieagent. Het OM zwijgt, politie liegt, media doodstil. Zo gaat het in Nederland".

En er staat ook een citaat uit het AD: "De toedracht van de schietpartij in het Schiedamse Beatrixpark, waarbij maandagavond een man uit Capelle aan den IJssel door politiekogels om het leven kwam, is door raadsels omgeven. Van het slachtoffer werd gedacht dat hij een vuurwapen had, maar hij bleek ongewapend. Van de 'beroofde' man die de politie belde, ontbreekt elk spoor.
De doodgeschoten man is de 21-jarige Mitchel Winters. Het Openbaar Ministerie zegt dat nog niet te kunnen bevestigen. Bronnen op social media doen dat wel. Wat hij in het Beatrixpark deed, is nog onduidelijk. Maar er zijn nog meer vraagtekens.

Die doemen nadrukkelijk op bij de melding die gedaan werd bij de politie. Even na half 8 belde een man het alarmnummer en vertelde te zijn beroofd, waarbij op hem was geschoten. De man is onvindbaar en nergens zijn hulzen gevonden."

De burgemeester van Schiedam legde gisteren een verklaring af: https://popuptv.nl/pop-up-tube/nieuws-burgemeester-vertelt-over-onderzoek-dood-verdachte-beroving

Volgens het om was de doodgeschoten jongen ongewapend: https://popuptv.nl/nieuws/neergeschoten-man-had-geen-wapen

Vrienden van doodgeschoten verdachte richten 'Justice for' pagina op

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws