Vrijdag opening expositie Salon van alle Tijden
maandag, 07 november 2016 09:53

Vrijdag opening expositie Salon van alle Tijden

Schiedam - Vrijdag 11 november om 16.00 uur wordt de expositie Salon van alle tijden, samengesteld door Stichting Kunstwerkt, geopend in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Stichting Kunstwerkt bestaat 25 jaar en heeft dit onlangs gevierd met een prachtige overzichtstentoonstelling.

De Bibliotheek Schiedam heeft in overleg met Stichting Kunstwerkt een selectie uit deze tentoonstelling gemaakt voor een bijzondere vervolgexpositie in de Korenbeurs gedurende de maanden november en december.

De werken voor deze expositie zijn geselecteerd op het thema Ingetogenheid. De periode van het jaar, de terugtrekkende natuur en de kortere dagen, staan hierbij centraal. Er zijn werken van de volgende kunstenaars te zien Gerard van Soest, Marjo van Soest, Inge van Haastert, Henny van Leeuwen, Sjef Henderickx, Martin Moesman, Nikolaj Dielemans, Mia van der Burg, Pim van Halem, Ron Weijers, Jan Wagner, Annemarie van Ulden, Harry Schumacher, Jan van Dorp, Astrid Meijer, Fenneke Hordijk, Karin de Visser, Sasha Zuidam en Sage.

Op vrijdag 11 november 2016 wordt de tentoonstelling om 16.00 uur geopend in de Bibliotheek in de Korenbeurs door kunstenaar Nikolaj Dielemans en voorzitster van Stichting Kunstwerkt, Coby de la Rie.

Vrijdag opening expositie Salon van alle Tijden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws