donderdag, 04 december 2014 08:56

Vrijdag Wally Preyll en Debbie de Wekker in de studio

Vrijdag 5 december brengt zander/entertainer Wally Preyll rond 11:00 uur een bezoek aan Studio Winterland! En 's middag om 15:00 uur komt Debbie de Wekker van Let's Ruilwinkel Schiedam langs. Kijk live mee op popuptv.nl of kom langs bij Studio Winterland aan het Stadserf in Schiedam.

Wally Preyll is een geroutineerd zanger/entertainer met een breed repertoire. Feestelijk of ingetogen, in een speciale act, of gewoon als Wally Preyll. Bruiloft, bedrijfsfeest, carnaval, koninginnedag, Sinterklaas, kerst of het boeken van een andere artiest of live band, Wally regeld het allemaal. Hij heeft voor elk feest een gepaste oplossing. Vermaard is Wally om zijn kindershows, zoals de pretparade, maar ook de kindershow rond Sinterklaas is absolute top. Ook voor presentatie is Wally de nummer 1 van Nederland, met veel enthousiasme en een duidelijk en gearticuleerd taalgebruik weet hij als presentator de aandacht van de toehoorders vast te houden.

De Let's Ruilwinkel is de gezelligste ruilwinkel van Nederland! De winkel is gevestigd aan de Noordvestsingel 89 te Schiedam,geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 t/m 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 t/m 15.00 uur.

Het LETS (Local Exchange Trading System) vindt haar oorsprong in Courtenay (Canada) en is in 1983 door Michael Linton benaamd. De gebruikers van het LETS-Systeem gebruiken een puntensysteem in plaats van geld. Punten kunnen worden 'verdiend' door het te ruil aanbieden van materialen in de ruilwinkel of door het verlenen van diensten. Met deze verdiende punten kunnen dan andere materialen of diensten worden 'gekocht' in de winkel.

In de LETS ruilwinkel speelt geld dus geen rol: alles draait om punten, punten verdienen en punten uitgeven. U kunt goederen en diensten ruilen met alle deelnemers van de ruilwinkel. Iedereen kan gebruiken maken van de ruilwinkel. U moet zich wel inschrijven als deelnemer. Bij de inschrijving dient u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws