maandag, 25 april 2016 10:19

Vrijheid en Shakespeare in de meivakantie in de bieb

Schiedam - Tijdens de meivakantie zijn er op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur weer leuke activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

Op maandag 2 mei wordt afgetrapt met de workshop ‘Dichterlijke Vrijheid’. Stefanie Kampman van de KunstKlas gaat op een speelse manier aan de slag met een verhaal of gedicht, waarna deze ook wordt geïllustreerd en op eigen manier wordt vormgegeven.

Woensdag 4 mei is Shakespeare’s Romeo en Julia het thema. Na een korte introductie over het toneelstuk, gaan de kinderen een romantisch toneeldecor maken in een diorama, oftewel kijkkastje.

Vrijdag wordt de grappige animatiefilm Gnomeo & Juliet over de onmogelijke liefde tussen een binnen- en een buiten-kabouter in de biblioscoop gedraaid.

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.

Vrijheid en Shakespeare in de meivakantie in de bieb

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws