zondag, 07 februari 2016 16:15

Vrijwilligers gezocht voor 19 NLdoet-klussen

nieuwe stadsblad

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan steekt heel Nederland de handen uit de mouwen tijdens de veertiende editie van NLdoet. Ook in Schiedam zijn veel handen nodig. Daar zijn 19 klussen te doen van de in totaal 8.621 klussen in het hele land.

Nog nooit eerder waren in dit stadium al zoveel klussen aangemeld. Het Oranje Fonds roept iedereen op om zich op deze dagen in te zetten voor sociale organisaties. Een leuke klus uitzoeken kan op www.nldoet.nl.

Tijdens NLdoet slagen organisaties er samen met honderdduizenden vrijwilligers in om bergen werk te verzetten. En dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er ook daarna nog maandenlang plezier van. Met al ruim 8.600 klussen in alle uithoeken van het land, kunnen overal mensen aan de slag. Zo wil Stadsboerderij De Gagelhoeve uit Den Haag een caviavilla bouwen en moet er in Pijnacker flink gesnoeid worden op Kampeerterrein Bieslandse Bos.

Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, hoopt dat iedere Nederlander dit jaar de handen uit de mouwen steekt tijdens NLdoet. “We horen het steeds terug: meedoen aan NLdoet is ontzettend leuk. Maar vooral omdat je ziet dat je écht iets betekent. Je zorgt er voor dat je hen helpt met zaken die blijven liggen, maar waar ze enorm mee geholpen zijn. Tijdens NLdoet, maar ook nog lang daarna. We hopen dan ook dat iedereen in ons land met vrienden, collega’s en familie een leuke klus uitzoekt op www.nldoet.nl

Kijk voor de klussen in Schiedam op www.nldoet.nl.

Vrijwilligers gezocht voor 19 NLdoet-klussen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws