woensdag, 19 augustus 2015 13:22

Vrijwilligers in Vlaardingen of Schiedam? Vraag de Vrijwilligerspas aan!

In Vlaardingen en Schiedam zijn duizenden vrijwilligers actief. Zij zetten zich op allerlei gebieden in voor anderen. Om hen te bedanken voor hun inzet is, met medewerking van vele plaatselijke ondernemers, de Vrijwilligerspas ontwikkeld. Een pas waarmee u bij vele Vlaardingse en Schiedamse ondernemers gebruik kunt maken van leuke (kortings)acties.

Hoe kan ik een pas aanvragen?
U kunt de Vrijwilligerspas alleen aanvragen via de vrijwilligersorganisatie waar u uw vrijwilligerswerk doet. Informeer bij uw bestuur of vrijwilligerscoördinator naar de pas. De vrijwilligersorganisatie vraagt vervolgens de gratis pas aan via een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie
Meer informatie over de Vrijwilligerspas kunt u vinden op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen: www.vlaardingen.nl/vrijwilligers. De Vrijwilligerspas is een initiatief van en wordt uitgegeven door de Servicepunten Vrijwilligers van de gemeenten Vlaardingen en Schiedam.

Bent u ondernemer in Vlaardingen en wilt u meer informatie over meedoen met de Vrijwilligerspas Schiedam Vlaardingen? Neem dan contact op met de coördinator van het Servicepunt Vrijwilligers op (010) 248 4000 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers in Vlaardingen of Schiedam? Vraag de Vrijwilligerspas aan!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws