maandag, 26 oktober 2015 12:21

Vrijwilligerswerk in beeld bij PopUpTv

Tien weken lang krijgt vrijwilligerswerk – in de breedste zin van het woord – een podium op Winterland. Elke maandag tussen 15 en 16 uur ontvangt PopUp TV daar vrijwilligers, mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, organisaties die werken met vrijwilligers en/of vacatures onder de aandacht willen brengen. En voor die tien uitzendingen zoeken we gasten! Doe jij/doet u vrijwilligerswerk en vind je/vindt u het leuk om hier iets over te vertellen? Kom langs en vertel ons wat dit vrijwilligerswerk zo leuk /goed/belangrijk maakt!
Zoek je vrijwilligerswerk? Doe een oproep in het programma!
Heeft jouw/uw organisatie vacatures voor vrijwilligerswerk? Schuif aan om deze vacatures te promoten! Werkt jouw/uw organisatie met vrijwilligers en verdienen zij het om eens in het zonnetje te worden gezet? Op Winterland kan het! Wil je/wilt u aandacht voor een vrijwilligersorganisatie of project of een ander onderwerp dat raakvlakken heeft met vrijwilligerswerk?

Te gast zijn bij PopUp TV op Winterland? Dat kan!
Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:
-Voor- en achternaam
-Waarover wil je/wilt u komen praten?
-Vrijwilligers? Waar werk je/werkt u?
-Bent u betrokken bij een organisatie? Zo ja, welke?
-Op welke maandagen kan je/kunt u eventueel aanwezig zijn? De eerste live tv-uitzending is op maandag 9 november 2015. Daarna op de maandagen 16, 23 en 30 november, 7, 14, 21 en 28 december, 4 en 11 januari 2016, steeds tussen 15:00 uur en 16:00 uur. De gasten worden om 14:45 uur verwacht in de studio, de live uitzending begint om 15:00 uur precies.

Per uitzending zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De redactie maakt uiteindelijk een selectie. Hoe uitgebreider de motivatie, hoe groter de kans dat je wordt uitgenodigd

Winterland Schiedam vindt je op het Stadserf in het centrum van Schiedam. De PopUpTv studio bevindt zich naast de horeca op de ijsbaan. Alle live uitzendingen zijn later terug te kijken op PopUpTube (http://www.popuptv.nl/pop-up-tube) en op de Facebookpagina van PopUpTv (https://www.facebook.com/popuptvnl)

Vrijwilligerswerk in beeld bij PopUpTv

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws