zaterdag, 15 april 2017 10:58

Vrolijk Pasen in Schiedam

Schiedam - Dat het vandaag Paaszaterdag wordt duidelijk als je in Schiedam gaat winkelen. In de Nieuwe Passage komt de Paashaas langs. Vanuit een megagrote mand maakt hij een praatje en trakteert op een paaslekkernij.

Verder kan wie dat wil deze middag gratis en voor niets op de foto. Het geschoten plaatje wordt afgedrukt tegen een gezellige paas achtergrond en krijg men gratis mee naar huis. Ook worden de foto’s naderhand op de facebook pagina van Passage Schiedam geplaatst, zodat iedereen deze kan liken en delen. Beide activiteiten zijn er van 12.00 – 16.00 uur.

Luikse Markt
In Schiedam Centrum is verder van 11:00 tot 17:00 uur een Luikse Markt: Shoppen in een decor met de grootste molens van de wereld en monumentale gebouwen kun je alleen in het karakteristieke Schiedam! Je kunt de Luikse Markt vinden op de Hoogstraat en de Lange Kerkstraat.

Nolenslaan
Op de winkelstraat de Nolenslaan in de Schiedamse wijk Nieuwland wordt vandaag een paasactie gehouden. De Winkeliersvereniging Nolenslaan deelt maar liefst 2000 tulpen uit aan het winkelende publiek. De winkeliersvereniging ziet dit als een gebaar om de waardering uit te spreken voor de bezoeken van deze kleurrijke winkelstraat.

Vrolijk Pasen in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws