donderdag, 19 januari 2017 19:06

Vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour nog steeds niet gevonden

Schiedam - De politie Rotterdam is nog steeds dringend op zoek naar Elias Adahchour, een vuurwapengevaarlijke verdachte, die op 18 januari om 13.30 uur vanuit het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam ontsnapte. Wie Elias Adahchour ziet of weet waar hij is, moet zelf geen actie ondernemen, maar direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 bellen.

De politie in Rotterdam zet de zoektocht naar de ontsnapte vuurwapengevaarlijke Elias Adahchour onverminderd voort. In de eerste 24 uur na de ontsnapping uit een Rotterdams ziekenhuis zijn bij de politie tientallen reacties binnengekomen, die alle worden bekeken. De gouden tip zit er tot dusver niet bij.

Elias Adahchour bracht op 18 januari een bezoek aan een ziekenhuis aan de Kleiweg in Rotterdam. Hij wist rond 13.30 uur van zijn begeleiders van de Dienst Justitiele Inrichtingen (DJI) weg te rennen en te ontsnappen. Van Adahchour zijn nu nieuwe foto’s beschikbaar.

Na zijn ontsnapping werd door de politie en de medewerkers van de DJI direct een uitgebreide zoektocht gestart. In de loop van de avond kwam bij de politie de informatie binnen dat Adahchour rond 16.00 uur de A20 had overgestoken en kort daarna in de omgeving van de Gordelweg in Rotterdam was gezien. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Elias Adahchour is vuurwapengevaarlijk en onberekenbaar en hij schuwt geweld niet. Om die reden is ervoor gekozen zijn naam en foto zo snel mogelijk bekend te maken en het publiek op te roepen om informatie te delen.

Denkt u Elias Adahchour te zien, of weet u waar hij is? Benader hem niet zelf, maar bel 112. Heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek, bel 0800-6070.

Vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour nog steeds niet gevonden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws